Ja lisää herkkua kehiin! Amerikkalaisen ystäväni blogista löysin tämän reseptin ja oli pakko kokeilla. Nam! Harvoinhan amerikkalaiset suklaareseptit tuottavat pettymyksen, eikä siis tämakään. Nuo näyttävät suomalaiseen silmään pieniltä ruislimpuilta - olkoon nimi suomeksi siis vaikka suklaalimppuset!

SUKLAALIMPPUSET

3 munaa
3,75 dl sokeria
125 g tummaa suklaata sulatettuna
1,25 dl öljyä
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
5 dl jauhoja
tomusokeria

Sekoita sähkövatkaimella kaikki aineet paitsi tomusokeri. Taikinasta tulee melko jäykkää, joten vatkain voi alkaa vähän hidastella. Koita silti saada ainekset sekaisin :). Anna taikinan levätä jääkaapissa 1-2h. Pyörittele sitten taikinasta n. 2,5cm kokoisia palloja. Kieritä ne tomusokerissa ja laita pellille. Paista 190C n. 10 min.

Nauti kylmän maidon kera :).

1504804763_f95bb35db8_m.jpg

This is a recipe I found from a blog of my American friend. I had to try it out right away! Yummy. Well what else to expect - have you ever heard of an American recipe regarding chocolate to fail?!

CHOCOLATE CRINKLES
3 eggs
1 1/2 cups granulated sugar
4 oz. unsweetened chocolate, melted
1/2 cup cooking oil
2 tsp. baking powder
2 tsp. vanilla
2 cups all-purpose flour
sifted powdered sugar

In a mixing bowl, beat eggs, granulated sugar, chocolate, oil, baking powder, and vanilla with an electic mixer until combined. Beat in as much flour as possible with the mixer - stir in any remaining flour. Cover and chill in refridgerator 1-2 hours until easy to handle. Shape dough into 1 inch balls. Roll balls in powdered sugar to coat generously. Place balls on an ungreased cookie sheet. Bake at 375 degrees F 8-10 minutes or until tops are crackled. Let cool on wire racks.