keskiviikko, 17. lokakuu 2007
Kakunkoristelukurssi 4 - Creative Sugar Craft Course 4
We are progressing at sugarcraft! Yesterday we used the flowers we have made so far for a centerpiece which will be placed on top of a Christmas Cake. I baked this traditional British fruitcake on the other day. Now the cake is maturing for a couple of months and we keep decorating it bit by bit. I am not fond of these fruit cakes at all, my thing is chocolate! But it will be nice to see how the cake comes out and of course decorating is great fun.
Eilen harjoittelimme hajuherneen tekemistä (englanniksi nimi on sweet pea, paljon kivempi kuin hajuherne!). Yesterday we made some sweet peas.
Ja tässä koko asetelma. Lehdet pursotettu Royal Icingilla (niin, tässä maassa kaikki on kuninkaallista! mm. postitoimistokin on Royal Mail!), joka olikin yllättävän helppoa. Olin loppujen lopuksi tähän kokonaisuuteen ihan tyytyväinen, vaikka aluksi luulin, että tämä tekele tulee pilaamaan mun joulukakun!
And here is the whole setting. The leaves were piped using Royal Icing, it was surprisingly easy. I was eventually quite happy with this setting although at first I thought this will ruin the whole Christmas Cake!
Viime viikolla tilasin yli 400 printtiä digikuvista, niinpä pian pitäisi olla materiaalia scräppäilyyn joksikin aikaa. Meidän ihana Royal Mail on ollut lakossa ja edelleen posti takkuilee, en siis tiedä millon kuvani saan. Toivon mukaan pian! I made a big order for prints out of over 400 digipics. Soon I should have plenty of material for scrapbooking. Royal Mail has been on strike and mail is not working properly yet so I don't know when I will get the pictures. Hopefully soon!
Kommentit