Niin, kolme tilausta on tällä hetkellä tehtynä ja niitä odottelen saapuvaksi, pian toivottavasti! Ekaksi tilasin Amazonilta kirjan The Organized and Inspired Scrapbooker, jota olen jo jonkin aikaa hinkunut. Mielenkiinnolla odottelen sitä, ehkäpä se auttaa askartelunurkkauksen uudelleen organisointiin ja erityisesti siistinä pitämiseen.

Sitten toinen tilaus, kiitos oikeastaan Ella Eliisan, jonka blogi on vaan niin ihana ja tietenkin upeat layoutit saa mut haluamaan kaikkia ihania tarvikkeita... Tilasin Liz's Craftista Fiskarsin Squeeze Punchin, jota oli käytetty Ella Eliisan yhteen scrapbook-sivuun ja ajattelin, että tuo työkalu tulee varmasti tarpeeseen minullekin! Työkalun oheen tilasin joitain pieniä juttuja, kun kerran postimaksutkin tänne Englantiin ovat ilmaiset tuossa nettikaupassa!

Sitten kolmas tilaus, jonka vaan satuin tekemään tänä aamuna koneella istuessani... Etsy on vaan niin kamalan ihana paikka! Nyt kun mulla siellä on oma pieni kauppa pystyssä, tietenkin tulee paljon seurailleeksi myös muiden myynnissä olevia tuotteita. Ja voih, miten ihania juttuja siellä onkaan! Skräppäykseen löytyy tosi paljon kaikkea ihanaa, usein tosi mukavaan hintaan. Tämän aamun tilaus oli Your Memories by Designilta, chipboard-aakkosia neljä settiä, mm. tämä ja tämä. Kivoja!

Mun tekisi mieleni tilailla vaikka mitä, katsokaapa huviksenne vaikka näiden tuotteita:
School Locker
HoneyCreekWoods 
From Japan With Love 
SanFranciscoCrafts 
jenniferaboston
bibicreation 
pacokeco

Arvatkaa vaan kuinka helposti tuonne Etsyyn hukkuu ja unohtuu ja aikaa saa kulumaan vaikka kuinka kun vaan selailee ja katselee (ja ehkä vähän myös ostelee...)! Kuten moni muukin on blogissaan todennut, on nyt tiukennettava kukkaron nyörejä - ainakin hetkeksi!

Askartelu- ja käsityöinto ja -hinku on kova, mutta kun aikaa ei vaan ole kaikelle mitä haluaisi tehdä! Ideoita on pää pullollaan ja niitä kirjoittelen ylös muistikirjaan, jotta jonain päivänä kun vuorokauteeni lisätään tunteja, tai kun lapset ovat isoja, tai kun jään eläkkeelle voin sitten alkaa toteuttamaan. Yleensä ideat alkavat tulla illalla sängyssä maatessani. Siksi muistikirja pitää iltaisin asettaa yöpöydälle. Aikapulan lisäksi ongelmaiseksi koen keskeneräisten töiden valmiiksi saamisen. Usein innolla aloitan jotakin ja sitten alkuhuuman jälkeen se jää kesken. Mainittakoon tällä hetkellä kesken olevista töistä vaikka kesällä aloitettu virkkuukissa, joka on melkein valmis, vain häntä puuttuisi... Sitten kesken ovat myös pojalleni tarkoitetut villasukat, joista toinen on valmis ja toinen aluillaan. Eivät varmasti mahdu enää... Olisi kiva aloittaa sukkia itselleni, mutten voi koska puikot ovat varattuna noissa em. sukissa.

Toinen ongelma on semmoinen kinkkinen juttu, että kuinka tasapainottaa jo olemassa olevien tarvikkeiden käyttö, uusien hankinta (se vaan on niin mukavaa hankkia kaikkia juttuja, joista olen ihan varma, että juuri niitä tarvitsen ja heti!) ja valmistuvat työt? Käyttämättömiä tarvikkeita on vaikka kuinka, mutta silti aina tuntuu, että juuri se, mitä tarvitsisin, puuttuu. Ja niin päädyn hankkimaan uusia. Enkä tosiaan saa valmista aikaiseksi sitä tahtia kun tavaraa tulee lisää!

Luulen, että en painiskele yksinäni näiden ongelmien kanssa. Eivätkä nämä nyt kovin suuria ongelmia ole :). Askartelumaailma vaan on vienyt mennessään, kai tämä on sitä luovaa hulluutta?

Englanninkielinen käännös seuraa myöhemmin... English translation to be followed later...