Toisena kakkuna pojun synttäreillä oli jäätelö-Charlotta. Se on nopea tehdä ja makuja voi muunnella mielin määrin. Kakun voi tehdä tosi helposti käyttämällä kaupan kääretorttuja, jotka tähän tarkoitukseen käyvät tosi hyvin tai sitten ne voi leipoa itse. For another cake at the boy's birthday party I had ice cream Charlotta. It is quick and simple to make and flavors can easily be varied and changed. The cake is very easy to make by using the ready made Swiss rolls from shops or of course you can bake them yourself too.

1311133.jpg

Vuoraa kulho kelmulla. Line a bowl with cling film.
 
Vuoraa kelmutettu kulho kääretortun paloilla. Line then with Swiss roll pieces.
 
Kuutioi haluamaasi jäätelöä kulho täyteen. Käytin tällä kertaa vaniljaa ja suklaata (täällä Englannissa jäätelövalikoima, siis perusjätski-, on aikas ankea ellei sitten halua ostaa Carte d'Oria tai muuta kallista). Anna kulhon olla pöydällä jonkin aikaa niin että jäätelö vähän sulaa ja laskeutuu. Lisää jääteläöä tarpeen mukaan. Lorota päälle esim. kinuskikastiketta, joka mukavasti valuu jäätelökuutioiden väliin, älä säästele turhaan kastikkeen kanssa :).
Dice the ice cream and fill the bowl with it. I used vanilla and chocolate ice cream this time (here in England the basic ice cream selection is relatively poor unless you want to buy some expensive brands). Let the bowl stand on the table for some time so that the ice cream melts a bit and add some more if needed. Pour a nice amount of for exaple caramel sauce on top of the ice cream so that it runs in between the ice cream cubes.
 
Laita kulhon päälle tiiviisti kansi tai paino, jotta kakusta tulee tiivis ja anna olla pakkasessa muutama tunti. Kumoa lautaselle vähän ennen tarjoilua ja poista kelmu. Cover the bowl with a lid or a weight to make the cake tight and firm. Flip on a plate a little bit before serving and remove the cling film.
 
1311094.jpg 1311095.jpg 1311099.jpg