perjantai, 7. joulukuu 2007
Itsenäisyyspäivämuffinssit - Independence Day Muffins
Tässä resepti (12 isoa muffinssia):
SUKLAAMUFFINSSIT
175 g tummaa suklaata
60 g voita
3,5 dl maitoa
5,5 dl jauhoja
1 rkl leivinjauhetta
1 dl kaakaojauhetta
ripaus suolaa
0,75 dl sokeria
100 g maitosuklaata rouheena
100 g valkosuklaata rouheena
2 tl vaniljauutetta
1 muna
1 keltuainen
Koristeluun ja lippuihin käytin pikeeriä (siihen voit hyvin käyttää tuon yhden valkuaisen joka jää muuten käyttämättä! Pikeerin ohje mm. täällä.).
1. Sulata tumma suklaa voin ja maidon kanssa vesihauteessa.
2. Siivilöi jauhot, kaakao ja leivinjauhe toiseen kulhoon. Lisää joukkoon maito- ja valkosuklaarouhe sekä suola ja sokeri.
3. Sekoita keskenään loput maidosta, munat ja vaniljauute. Liää suklaa-maitoseokseen.
4. Sekoita kaikki varovasti keskenään ja jaa 12:teen isoon muffinssivuokaan. Paista 220C n. 15-20 min.
5. Anna jäähtyä ja koristele haluamallasi tavalla.
Happy Independence Day Finland (well, the day was yesterday)!!! I baked Independece Day Muffins and was feeling homesick. I never used to be very patriotic before I moved abroad two years ago. Since then I have learned to appreciate so many things and often I do miss my home country a lot. Most of all of course family and friends, sauna and chocolate!
Kommentit