Ehdin kuin ehdinkin saada ainakin tämän yhden sivun valmiiksi ennen huomista Suomeen lähtö. Piti vain pistää töpinäksi sillä aikaa kun poju on päiväunilla, eikä alkaa miettiä liikoja. Ei tämä vastaa paljoakaan niitä suunnitelmia, joita keskiviikkona tein, mutta ei se haittaa! Välillä on hyvä antaa vaan mennä.

Mainittakoon kuitenkin vielä, että vaikka pieni tiimimme on nimeltään SpagaattiSiskot, tuo toinen nainen ei ole siskoni vaan äitini :)!

Pohjakartonki taas Bazzill, kukallinen paperi Making Memoriesin NoteWorthy Ava Aqua Floral, rub on -kirjaimet PaperManialta. Napit sekalaista seurakuntaa nappilaatikostani, pinkki nauha leikattu jostain paidasta (siis niitä nauhoja, joilla varmistetaan kaupassa, että vaate ei putoa henkarilta maahan, tiedätte varmaan?).

I did manage to find time to put this page together when my boy was having his nap. I didn't have much time to think and didn't follow the plans I made on Wednesday either. Sometimes it is good just to let go and not think too much.

I must mention that although our little team's name is the Split Sisters, the other woman in the pic is not my sister but my mother :)!

Turquoise card Bazzill's, the floral paper from Making Memories - Note Worthy Ava Aqua Floral, rub on - alphabets from PaperMania. Buttons just some random ones from my button box, the ribbon is cut from a top (those ribbons that secure garments not to drop on the floor from the hangers in the shops).

1394532.jpg

1394505.jpg1394523.jpg

1394524.jpg