Taman viikon haasteessa tarkoitus oli kayttaa piilotettua journalingia. Sita olen sattunut kayttamaan jo kahdessa viime haasteessakin, on siis jo vahan harjoitusta. Alkuun paaseminen oli talla viikolla jotenkin tahmeaa, varsinkin, kun se toinen tietokone on poissa kaytosta eli printtaus on kiven alla. Oli myos paineita saada sivu valmiiksi tanaan, koska huomenna lahdemme lomalle Suomeen ja ollaan aluksi viikko mokilla ja lisaksi haavalmisteluissa. Tassa kuvassa on tosi huonot varit, kuvan kun sain otettua vasta illalla. Alemmat kuvat kertovat vareista paremmin. In this week's challenge we are supposed to use hidden journaling. It was somehow difficult to get started with this one and some pressure to finish the page today as we are leaving for a holiday to Finland tomorrow and won't have the facilities to produce a layout at summer place conditions. The colours in this picture are horrible, thanks to lack of day light now in the evening, the pic below are colourwise closer to the truth.

1766894.jpg

1766892.jpg1766893.jpg1766891.jpg

Otsikko on tehty embossaamalla vellumille ja liimaamalla vellumpalat kuitupaperille. En ollut varma miten kuumaembossaus vellumille onnistuu, mutta lopputulos oli tosi hyva! Kuvien alla on vellumille printattuna netista loydettavissa oleva teksti "Ennen kuin minusta tuli aiti". Paperi Memories Magenta Style, sydanhaaraniitit Tiimari, kirjainleimat A B Seas Alphabet Stamps, sininen kuitupaperi Inspirations, nauhat jalleen vaatteiden henkarinauhoja. The title is heat embossed on vellum and the bits then glued on fibre paper. I wasn't sure how vellum will take heat embossing but the result was excellent! Underneat the photos there is a text "Before I became a mother" printed on vellum.

En oikein tieda olenko tyytyvainen tahan ollenkaan. Mulla oli idea jo aikaisemmin kayttaa tuota Ennen kuin minusta tuli aiti -tekstia, enka ole varma meniko se nyt vahan "hukkaan". No, katsotaan sivua uudelleen, ehka se sitten tuntuu kivalta. I am not sure if I am happy with this layout at all. I had an idea earlier to use this Before I became a mother -text, now I wonder did I waste it here? Well, maybe it is better just sleep on it and look at the layout again later.